Back to nature! Přírodní tóny jsou hitem sezóny

Na podzim se příroda zahaluje do těch nejkrásnějších odstínů. Přeneste její atmosféru i do Vašeho šatníku. Vyskládejte si stylový outfit v dokonale ladících barvách.

Chladná země

Šedá a hnědá jsou královny podzimního šatníku. Zemité odstíny se díky dobré kombinovatelnosti těší stále větší oblibě a s nástupem chladných dní po nich saháme ještě více. Pokud je sladíte s pastely, určitě nezaniknete. Právě naopak, působí to nesmírně žensky.

Růžová a krémová nepatří jen jaru - krásně oživí i podzimní outfit v neutrálních tónech.

I klasický byznys look s bílou košilí a sakem může působit bohémsky, vezmete-li si k nim klobouk a místo šperku bohatě zdobenou kabelku.

Hravým kombinacím nahrávají pestré výšivky kolekce Artemis. Přírodní motivy na šedo-hnědém podkladu nabízí opravdu bohaté možnosti pro originální outfity.

Tip: Máte-li raději jednobarevné kabelky, sáhněte po některém z oblíbených modelů kolekce Bohemian, která na podzim nabízí také tradiční zemité barvy jako šedou Gull či tradiční hnědou Lion. Kromě toho si zákaznice oblíbily také jedinečné odstíny jako tmavě hnědý Auburn a vínový Cardinal.

Sytá zeleň

Tak jako příroda zbavuje listnaté stromy svěží zelené a nechává vyniknout jehličnany, saháme i my v chladném období po syté borové. Saka, roláky, šaty i holínky… obchody dnes, naštěstí, nabízejí celou škálu produktů v trendovém odstínu.

Kabelky kolekce Artemis jsou dokonalým párem k teplým materiálům, jako jsou samet či tvíd, který je absolutním hitem podzimu 2022.

Tip: Kabelka s jemnou výšivkou v odstínech přírodní zelené postačí jako efektní tečka k nude outfitu.

Zamrzlé jezero 

Pokud máte ráda barvičky a ani na podzim se jich nehodláte vzdát, právě pro Vás je určena kolekce Aurora v neobvyklém odstínu dive. Krásně ji sladíte k chlupatým bundičkám a kožíškům.

Tip: S nástupem chladných dní přirozeně více saháme i po klasické černé. Prohlédněte si kolekci Aurora v nesmrtelné černo-červené kombinaci. Ukažte všem, že podzimní outfit nemusí být nuda!

Zverejnené: 11.10.2022

Košík
Vítejte
Už máš vytvořený účet?
Přihlas se
User plus

Vytvořte si účet, sbírejte body za nákupy a získejte exkluzivní výhody v ELITE LOYALTY CLUB ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodů za každou minutou korunu
Purple gift
Narozeninová sleva
Purple gift
Přednostní přístup k slevám
Purple gift
Výměna bodů za výhody