Konec kolekce IRIS

Iris je symetrická, dokonalá a božská. Kolekce, která symbolizuje začátek nových možností, nadšení a naději na lepší zítřky.

S kolekcí Iris jsme prošli cestou plnou nových objevů a kreativní inspirace. Od začátku jsme toužili po něčem úplně novém a postupně jsme objevovali krásu a eleganci v barevných kosodélnících a geometrických liniích.


Touto kolekcí jsme chtěli vyjádřit, kam se za roky existence posunula Dajana Rodriguez - nejen jako designérka, ale i jako značka. "Do této kolekce si lidé moji tvorbu spojovali s vyšíváním, které mi stále zůstává blízké, ale nebavilo mě neustále dělat totéž, z umělecké stránky jsem se chtěla posunout někam jinam. Touto kolekcí jsme spustili nový začátek další éry." A tak přišla myšlenka barevné kolekce obohacené geometrickými vzory.

Při tvorbě kolekce Iris se Dajana inspirovala i bohyní duhy, která je symbolem naděje a krásy ve všech jejích podobách. Barvy kolekce odrážejí svěžest a mladistvost, přičemž geometrické vzory dodávají kabelkám eleganci a stylový nádech. Každá kabelka z kolekce Iris je vyjádřením individuality a odvahy. Barevné kosodélníky a geometrické linie přidávají každému kousku osobitý šarm a jedinečnost. Sara a Karin, dva nové modely, se liší ve stylu a funkčnosti, ale oba vám zaručí, že zazáříte v tom nejlepším světle.


Jednou z nejdůležitějších částí našeho tvůrčího procesu byla volba místa focení. Rozhodli jsme se prozkoumat krásy a různorodost španělské kultury, od živých uliček a historických památek až po slunečné pláže a rušné náměstí. Každé místo nám nabídlo jedinečnou atmosféru a vizuální podnět, který jsme s radostí zachytili ve fotografiích.


Nejvýznamnějším místem focení pro nás byla Sevilla, která je známá svou bohatou kulturou a živým duchem. Na náměstí Plaza de España jsme zachytili energii a krásu tohoto historického místa, které nám poskytlo dokonalé pozadí pro kabelky. Celý tento proces focení ve Španělsku byl pro nás nejen tvůrčí zkušeností, ale i cestou objevování nových perspektiv a inspirací.


S Iris uzavíráme jednu kapitolu, ale otevíráme dveře novým dobrodružstvím a výzvám. Ačkoli se s touto kolekcí loučíme, její poselství a krása budou dále žít v srdcích těch, kteří ji mají možnost vlastnit.



Pokud ještě váháte a toužíte vlastnit kousek z této nezapomenutelné kolekce, stále máte možnost. Kolekce Iris je k dispozici do 17. dubna nebo do vyprodání zásob, takže neváhejte a nezmeškejte příležitost stát se majitelem módního kousku, který zůstane ikonickým symbolem vašeho stylu.

Zverejnené: 11.04.2024

Košík
Vítejte
Už máš vytvořený účet?
Přihlas se
User plus

Vytvořte si účet, sbírejte body za nákupy a získejte exkluzivní výhody v ELITE LOYALTY CLUB ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodů za každou minutou korunu
Purple gift
Narozeninová sleva
Purple gift
Přednostní přístup k slevám
Purple gift
Výměna bodů za výhody