Legendární Primavera končí

KONEC KOLEKCE PRIMAVERA

Kolekce Primavera není jen módním výkřikem - je přenosem historie do současnosti. Její nádech elegance a důstojnosti přitahuje pozornost každé dámy, která touží po vkusu a rafinovanosti.

Kolekce Primavera je opravdovou legendou, která nám přinesla nejen krásu, ale také hluboký pohled do historie. S originálními ornamentálními motivy inspirovanými gobelínem z 17. století nás tato kolekce vede na cestu zpět v čase, kde každý kousek nese v sobě příběh minulých ér a umění. Designérka Dajana Rodriguez se při tvorbě této kolekce inspirovala nejen krásou doby, ale také jejími symboly.

Elegantní žena na koni - tato ikonická scéna, zobrazená ve vyšívaných motivech na některých kabelkách, nás odkazuje na viktoriánskou éru, kdy ženy jezdily v elegantních šatech jako princezny a dámy. Tento motiv symbolizuje nejen sílu a noblesu žen, ale také lásku Dajany k koním a historii.

Barva této kolekce, neutrální béžová, evokuje pocity přirozenosti a autenticity. V minulosti byla béžová barva častým výběrem díky použití přírodních materiálů, jako například malířského plátna, což dodává této kolekci ještě více historického kontextu a autenticity.

Kolekce Primavera se dělí na dvě hlavní části - PRIMA a VERA. PRIMA představuje vyšívanou krásu, zatímco VERA nabízí stejný styl a barvy, ale v jednodušší, nevyšívané verzi. Tento duální přístup dodává kolekci variabilitu a možnost přizpůsobit se stylu a preferencím každé ženy. V této kolekci jsme spojili dvě linie produktů; vyšívané kabelky s ornamentálními vzory a nevyšívané modely v kombinaci tří poutavých barev - vínové, modré a béžové. Jedná se o jednu z nejrozsáhlejších kolekcí, kterou kdy Dajana představila, nese jeden motiv, ale každý typ kabelky je výjimečný a spolehlivě odlišuje své majitelky.



„Dare to be interesting” je motto, které provází tuto kolekci. Dovolte si být jiné - oslnivé, zářící všude, kam se podíváte! Kabelka se stává šperkem outfitu, batoh nemusí být jen sportovní a vše lze libovolně kombinovat. Moderní a vznešené zároveň. Speciální kolekce Primavera nabízí více a je určena pro každou odvážnou dámu. Je výrazným prvkem každého outfitu, který vydrží trendy a přežije desítky let. Vyberte si Primavera kabelku podle svých představ a obdarujte se unikátním koženým šperkem.


Na to, abychom se mohli posunout dál, přišel čas se s touto kolekcí rozloučit.

Ale jak se říká, vše má svůj čas, a nyní je čas dát prostor novým a osvěžujícím nápadům. I když tato legendární kolekce končí, naše snaha přinášet vám nové věci neustává. Nezapomeňte, že konec jedné cesty znamená začátek další. Ačkoli se loučíme s kolekcí Primavera, její poselství a krása budou žít dál v srdcích těch, kteří ji měli možnost vlastnit.

Pokud stále váháte a toužíte vlastnit kousek z této nezapomenutelné kolekce, stále máte možnost. Kolekce Primavera je k dispozici do 17. dubna nebo do vyprodání zásob, takže neváhejte a nezmeškejte příležitost stát se majitelem módního kousku, který zůstane ikonickým symbolem vašeho stylu.



Zverejnené: 05.04.2024

Košík
Vítejte
Už máš vytvořený účet?
Přihlas se
User plus

Vytvořte si účet, sbírejte body za nákupy a získejte exkluzivní výhody v ELITE LOYALTY CLUB ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodů za každou minutou korunu
Purple gift
Narozeninová sleva
Purple gift
Přednostní přístup k slevám
Purple gift
Výměna bodů za výhody