Oslavte s námi 10 let a vyhrajte novou Kia Sportage

Již zanedlouho přesně 30 z vás přivítáme na finále soutěže o auto v sídle Dajana Rodriguez. Přečtěte si, kde můžete vyhrát vstupenku - jak jinak, v podobě ikonické kabelky z naší dílny!

Opět jsme pro vás vymysleli něco nového – tentokrát z úplně jiného soudku. Rozhodli jsme se pro Vás připravit podzim plný zážitků a soutěžení s velkolepým finále v prostorách módního domu Dajana Rodriguez.


Na 30 z vás čeká den plný zážitků i překvapení. A abychom nezapomněli, vítězka odejde domů na zcela nové Kia Sportage s jedinečným designem Dajana Rodriguez! Má to jen jeden háček. Ještě předtím musíte vyhrát jednu z kabelek určených výjimečně jen pro tuto soutěž.

Ikonická Kristyna

Vsadíme se, že toto je nejstylovější vstupenka, jakou jste kdy mohli získat. Dajana navrhla nadčasový kousek v univerzální černé kůži, který snoubí eleganci, luxus a rebelskou duši. S metalickou výšivkou zazáříte nejen na našem finále. Staňte se vyvolenou a vyhrajte 1 ze 30 stylových vstupenek pouze pro sebe! Po ukončení soutěže nikdy víc nevyrobíme další.

Móda je zážitek

Žádná kabelka pro nás není jen produkt a móda nikdy nesmí být nuda. Kristyna předznamenává tón, v jakém se bude nést nová zimní kolekce, ale zároveň Dajana při její tvorbě ponechala prostor k překvapení a tajemnu. Právě to vás čeká i během jízdy naší soutěží. Zapněte si pas, čeká Vás dobrodružství!

Oslavujeme 10 let

A tak je na místě malá rekapitulace toho, čím se Dajana Rodriguez za tu dobu stala. Hned první kabelkou rozbila uniformitu stylu nošení kabelek. Toužila dodat ženám odvahu projevit prostřednictvím módy své pravé já. Na slovenský trh klasických modelů v univerzálních odstínech přinesla bohatě vyšívanou kabelku v zářivých barvách, která se stala šperkem každého outfitu.


Od té doby uběhlo desetiletí. Dajana si jako designérka zachovala svou kreativitu a uměleckou hravost, ale zároveň vyzrála a přes své jméno - značku reprezentuje vše, čím dnes ženy touží být. Z rodinné firmy se stala společnost mladých zanícených kreativců, kteří denně spolupracují na tom, aby byla každá kabelka s logem DR synonymem ženskosti, tvořivosti a pravého sebevědomí, které vychází z vnitřní krásy.

Yin a Yang

Aby mohla Dajana naplno rozvíjet svou uměleckou stránku, přenechala část vedení firmy mužům – svému manželovi, bratrovi a kamarádovi. Ženský element doplnil mužský a vznikla značka, jak ji znáte dnes. Zároveň však Dajana pokračuje v rozbíjení stereotypů ženského světa – tak jsme se společně rozhodli, že 10 let ženské krásy a nezávislosti oslavíme tím, že jedné z vás darujeme stylový vůz s kufrem plným našich kabelek!

Proč jsme vybrali SUV?

Protože jsme ženy. My jsme ty, které potřebují prostor. A kromě toho vyžadujeme bezpečí a možnost pohodlí i adrenalinu. Auto dávno není mužskou záležitostí a už vůbec natož velké. Tak slavte spolu s námi a využijte šanci získat dárek v podobě výjimečné kabelky či dokonce nové Kia Sportage s jedinečným designem. Garantujeme, že tato oslava vás bude bavit!


Připravili jsme bohatý program - čeká vás několik soutěží, o kterých budeme pravidelně informovat na naší webstránce. Čtěte módní časopisy, sledujte oblíbené módní influencerky, zůstaňte nám věrné a možná vás překvapíme i tam, kde to budete nejméně čekat… Pobavte se s námi a možná právě Vy vyhrajete jednu z 30 ikonických kabelek a přijedete na naši oslavu do sídla Dajana Rodriguez, kde si budete moci zasoutěžit o nejnovější Kia Sportage. Nebo pošlete svého muže? :)

Zverejnené: 12.09.2022

Košík
Vítejte
Už máš vytvořený účet?
Přihlas se
User plus

Vytvořte si účet, sbírejte body za nákupy a získejte exkluzivní výhody v ELITE LOYALTY CLUB ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodů za každou minutou korunu
Purple gift
Narozeninová sleva
Purple gift
Přednostní přístup k slevám
Purple gift
Výměna bodů za výhody