Dajana vytvořila ikonickou kabelku

Zatoužily po ní tisíce žen, získá ji jen pár. Nadčasová kabelka z naší dílny pobláznila tento podzim celé Slovensko i Česko. Čím je tak výjimečná?

U příležitosti desátého výročí první kabelky Dajana Rodriguez navrhla zakladatelka značky dárek pro všechny ženy, kterou milují módu stejně jako ona – nadčasovou kabelku v černé kůži s jedinečným designem.

Právě díky Vám jsme dnes tím, kým jsme. Naše okrouhliny jsme se proto rozhodli oslavit ve velkém stylu a chceme, abyste byli u toho! Rozjeli jsme kolotoč soutěží o 30 kousků ikonické Kristyny, tak nezmeškejte šanci a bavte se spolu s námi! Na závěr přivítá Dajana všechny vlastníčky kabelek v našem sídle, kde si zasoutěží o zbrusu novou Kia Sportage. A nebyli bychom to my, abychom ji neprodělali podle sebe – tak, aby byla jiná, designová, výjimečná... Navíc čeká vítězku v kufru stylové překvapení!

Kabelka, která ovládla svět módy

Tento podzim patří jediné kabelce. Fakt, že limitku Kristyna Orion získá jen 30 žen, pobláznil už módní nadšenkyně ze Slovenska i Čech. Zapřísahali jsme se, že nikdy nevyrobíme další, proto Vám dáváme různé možnosti, jak získat jednu pro sebe. A jsme rádi, že Vás baví stejně jako nás! Poukaz se soutěžním kódem jsme v září přibalili k Vaší oblíbené EMME. Pár kabelek Vám už darovaly také módní ikony jako Dominika Myslivcová či Jasmina Alagič.

Přes jejich profily se přihlásily tisíce žen. Pokud jste byli mezi nimi a svou Kristynu stále doma nemáte, nezoufejte! Několik kabelek je stále volných a s nimi i vstup na velkolepé finále. Do soutěže se stále můžete zapojit v našich prodejnách či na internetu. Nakupujte u nás, sledujte billboardy a Vaše oblíbené influencerky... ale chystáme pro Vás i něco mnohem akčnějšího. :)

Bavte se s námi

Ty, které nás znají déle vědí, jakou radost nám dělá sledovat emoce, které dokážou vyvolat naše kabelky. Nechte se vtáhnout do víru zábavy!


Sledujte www.dajanarodriguez.cz/auto nebo náš instagramový profil @dajanarodriguez a mějte informace mezi prvními! Zapojit se můžete do různých soutěží. Je to jednoduché – získejte kabelku a my Vás pozveme na velké finále, kde Vás bude čekat hlavní výhra v podobě nové Kia Sportage. Cesta k ní bude plná módy, zážitků a překvapení. Šanci dostat pozvánku v podobě ikonické kabelky máte do konce listopadu, kdy najde svoji majitelku poslední Kristyna Orion.

Opravdu, abychom nezapomněli! Tato kabelka skrývá malé tajemství. Název podle souhvězdí Orion nedostala náhodou – když se zhasne, ukáže všem svou druhou tvář. Nejen její majitelka zůstane v úžasu nad svítící výšivkou, kterou Dajana vytvořila pomocí fosforeskující nitě. No nezapomínejme, že největší hvězdou bude nakonec ta, která si ji položí na sedadlo spolujezdce a nastartuje svou zbrusu novou designovou Kiu s kufrem plným kabelek z nové kolekce, která bude žhavou novinkou sezóny. Už se nemůžeme dočkat, až poznáme její tvář.

Zverejnené: 05.10.2022

Košík
Vítejte
Už máš vytvořený účet?
Přihlas se
User plus

Vytvořte si účet, sbírejte body za nákupy a získejte exkluzivní výhody v ELITE LOYALTY CLUB ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodů za každou minutou korunu
Purple gift
Narozeninová sleva
Purple gift
Přednostní přístup k slevám
Purple gift
Výměna bodů za výhody