Rozloučení s Kolekcemi: Iris, Peony a Primavera

Nastal čas, abychom se rozloučili s některými z našich legendárních kolekcí: Iris, Peony a Primavera. Tyto kolekce, které nás doprovázely mnoho sezón a tvořily nedílnou součást naší značky, zůstávají navždy zapsány v historii naší módní cesty. Avšak, jak se svět módy neustále vyvíjí a mění, i my musíme následovat tok času a otevřít dveře novým inspiracím a možnostem. A tak, abychom vám mohli přinést nové a osvěžující kousky, které budou oslavovat krásu a styl moderního života, musíme udělat místo pro nové inspirace.


Kolekce Iris: Cesta plná Barev

Kolekce Iris je cestou plnou barev a nových začátků. Inspirující se bohyní duhy, tato kolekce přináší do života každé ženy božské doteky barvitosti a stylu. Své jedinečné rukopisy Dajany nám poskytla výjimečné kousky, které osvěžují outfit každé dámy. Odvážné kombinace barev, stylové detaily a precizní zpracování jsou tou správnou dávkou energie a originality.

Kolekce Iris https://dajanarodriguez.cz/kolekcia/iris

Kolekce Peony: Něžná Romantika Letní Zahrady

Kolekce Peony přináší do našich životů něžnou romantiku letní zahrady. S motivem vonné pivoňky probouzí ženskost a odhaluje něžné stránky ženy. Její květované vzory na pastelových podkladech jsou láskou na celý život. Neúnavně zrcadlí přírodu ve všech jejích odstínech a pravdivě vyjadřuje touhu po kráse a harmonii.

Kolekce Peony https://dajanarodriguez.cz/kolekcia/peony

Kolekce Primavera: Přenášení Historie do Současnosti

Kolekce Primavera není jen módním výkřikem – je přenášením historie do současnosti. S originálními ornamentálními motivy inspirovanými gobelínem z 17. století nám tato kolekce připomíná, že každá žena má moc zářit v každém okamžiku svého života. Její nádech elegance a důstojnosti přitahuje pozornost každé dámy, která touží po vkusu a rafinovanosti.

Kolekce Primavera https://dajanarodriguez.cz/kolekcia/primavera


I když se tyto legendární kolekce uzavírají, naše snaha přinášet vám nové věci neustává. Nezapomeňte, že konec jedné cesty znamená začátek další. Těšíme se na možnost vám přinést nové a osvěžující kousky, které se stanou součástí vašeho stylu. Pokud však toužíte mít vlastní kousek z těchto nezapomenutelných kolekcí, stále máte možnost. Kolekce Iris, Peony a Primavera jsou k dispozici k zakoupení do 17. dubna nebo do vyprodání zásob, takže neváhejte a nezmeškejte příležitost stát se majitelem módního kousku, který zůstane ikonickým symbolem vašeho stylu.

Zverejnené: 02.04.2024

Košík
Vítejte
Už máš vytvořený účet?
Přihlas se
User plus

Vytvořte si účet, sbírejte body za nákupy a získejte exkluzivní výhody v ELITE LOYALTY CLUB ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodů za každou minutou korunu
Purple gift
Narozeninová sleva
Purple gift
Přednostní přístup k slevám
Purple gift
Výměna bodů za výhody