4 adventní překvapení z naší dílny

Předvánoční období provází příjemný pocit čekání na něco krásného... Dopřejte si s námi kousek kouzelné atmosféry už teď. Každou adventní neděli pro vás rozbalujeme speciální dárek.

Na sváteční čas si pro Vás Dajana i letos připravila 4 výjimečná překvapení. Do každé z vašich čtyř oblíbených kolekcí doplnila jeden nový model a vznikly tak unikátní novinky, kterými vám chceme zpříjemnit adventní neděle. Do Vánoc bude každá z nich vyrobena v limitovaném počtu 30 kousků, aby mohli zářit jako speciální dárek pod vánočním stromečkem.

Letos můžete pod stromečkem najít něco výjimečného.

Khloe Srdce Evropy

První adventní neděle patřila této vyzdobené krásce. Jedna z našich zimních novinek - Khloe přináší spojení lidové slovenské výšivky a momentálně nejoblíbenějšího světového trendu minikabelek. Unikátní šperk vzdává úctu slovenským tradicím a naší krásné kultuře. Ukažte tyto Vánoce, komu skutečně patří vaše srdce.

Kolekci, která je srdcovkou nejen Slovenek, obohatila tato kráska.

Darujte spolu s Khloe také cardholder z oblíbené kolekce Srdce Evropy.

Elizabeth Aurora Dive

Výšivku kolekce Aurora jste si velice oblíbili. Protože máme rádi překvapení, přenesli jsme hravý motiv na jeden z našich nejelegantnějších modelů – ElizabethI outfit na běžný den do práce s ní může být unikátním šperkem. Ukažte, že jste kreativní duše, která hledá umění v každodenních maličkostech. Stylovou tečku dodá držák, který dokonale ladí s výšivkou.

Elegantní Elizabeth se bude vyjímat pod každým vánočním stromečkem.

Ukažte, že nejste ledová královna - zpestřete outfit tón v tónu originální výšivkou ptáčka.

Karin Artemis

S třetí adventní svíčkou přichází Karin - pro všechny moderní ženy, které mají rády městský styl, ale inspiruje je láska k přírodě. Jeden z nejoblíbenějších modelů vůbec nechává naturální motivy kolekce Artemis vyniknout v plné kráse. Luxusní a zároveň hravá kolekce přinesla originální spojení přírodních i historických motivů s moderními prvky. Umělecký skvost jako z královské zimní zahrady – taková je Karin inspirována řeckou bohyní.

Dajana se třetí adventní kabelkou pro rok 2022.

Tip na dárek: Přibalte ke Karin jeden z vyšívaných popruhů kolekce a dopřejte své blízké opravdu jedinečný módní doplněk.

Čekejte překvapení: Už nejbližší neděli 18. 12. pro vás odhalíme poslední z našich adventních kabelek. Pokud se už neumíte dočkat, podívejte se na indicie v našem Adventním kalendáři.

Zverejnené: 11.12.2022

Košík
Vítejte
Už máš vytvořený účet?
Přihlas se
User plus

Vytvořte si účet, sbírejte body za nákupy a získejte exkluzivní výhody v ELITE LOYALTY CLUB ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodů za každou minutou korunu
Purple gift
Narozeninová sleva
Purple gift
Přednostní přístup k slevám
Purple gift
Výměna bodů za výhody